A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Нехай завжди квітує дерево родинне

Дата: 06.04.2018 09:53
Кількість переглядів: 262

Кожна цивілізована держава дбає про своє майбутнє. Фундамент цього майбутнього закладається у вихованні її наймолодших громадян- гнучких пагінців, зростання яких залежить від умов, забезпечених для їхнього життя, виховання та розвитку. Важливим етапом у цьому розвитку є знайомство з історією свого роду. Ось і у нас у відділі освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради 5 квітня 2018 року відбувся конкурс "Нехай квітує дерево родинне".  На підставі висновків журі у складі: Абрютіна Р.В., Воробйової О.В., Абрютіної О.М., Кривенко М.О., Свистун М.С.  було визначено переможців І етапу міського  конкурсу сімейних дерев – родоводів «Нехай завжди квітує дерево родинне» у віковій категорії від 3 до 10 років:

за зайняте І місце – Сакунов Матвій (комунальний заклад Шалигинської селищної ради «Соснівський навчально-виховний комплекс :загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Теремок»),

за зайняте ІІ місце – Кривенко Мілана (комунальний  заклад Шалигинської селищної ради «Соснівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний  навчальний заклад  « Теремок»),

за зайняте ІІІ місце – Матвієнко Мілана  (комунальний  заклад Шалигинської селищної ради «Сварківський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний  навчальний заклад  « Пізнайко»)

Дуже приємно, що багато родин відгукнулося на наше прохання прийняти участь у конкурсі, про що свідчить фоторепортаж, поданий нижче.

Воробйова О.В.,

спеціаліст відділу освіти,

молоді та спорту Шалигинської селищної ради



« повернутися

Вхід для адміністратора