A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Шановні громадські активісти та активна молодь громади!

Дата: 04.02.2019 10:35
Кількість переглядів: 200

Якщо у Вас є бажання зробити свій внесок у розвиток підростаючого покоління на засадах національно – патріотичного виховання, є бажання взяти участь у організації і проведенні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2019», то ЗНАЙТЕ, що у Вас є можливість практично безкоштовно поїхати в м.Ізмаїл Одеської області, де орієнтовно з 02 до 04 квітня 2019 року заплановано проведення семінару-тренінгу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2019».

Наголошуємо, що проживання, харчування та відшкодування проїзду учасників Всеукраїнського семінару-тренінгу, «Український кордон – 2019» забезпечується організаторами заходу. Витрати на проїзд відшкодовуються в розмірі вартості проїзду залізничним (плацкарт) і автомобільним транспортом загального користування (крім таксі) за умови надання документів, які підтверджують проїзд.

Для участі необхідно подати свою кандидатуру до відділу освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради до 09.02.2019 (на електронну адресу відділу або на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/msg.molod/), де вказати контактний телефон для зворотного зв’язку!

Якщо Вам стало цікаво, можете ознайомитись з поданою нижче інформацією:

Міністерство молоді та спорту як головний орган у системі центральних органів виконавчої влади, який забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері національно-патріотичного виховання, бере активну участь в організації та проведенні всеукраїнських заходів, спрямованих на збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Відповідно до проекту календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2019 рік Мінмолодьспорт у співпраці із Департаментом освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації та Державною прикордонною службою України планують в Одеській області, м. Ізмайл з орієнтовно 02 по 04 квітня 2019 року проведення Всеукраїнського семінару-тренінгу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2019» (далі – Семінар-тренінг).

Зазначений захід проводиться з метою набуття учасниками Гри нових компетенцій для їхньої самореалізації за додатковим напрямком «Джура-Прикордонник», що сприятиме підготовці молоді до охорони державного кордону у складі державних органів і громадських формувань.

До участі в Семінарі-тренінгу запрошуються виключно представники прикордонних міст/районів або таких, що знаходяться на розмежувальній лінії з окупованими і неконтрольованими територіями України (Шалигинська ОТГ є такою територією), які відповідають за координацію та розвиток «Сокіл» («Джура») та будуть брати участь у Всеукраїнському вишколі, «Джура – Прикордонник» в червні 2019 року, як вихователі та супроводжуючі рою, який зголосився для участі та виконав усі вимоги.

Звертаємо вашу увагу, що лист-підтвердження про відібраних учасників буде надіслано додатково.


« повернутися

Вхід для адміністратора