A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

ВІДМІННИКІВ ОСВІТИ ПАМ’ЯТАЄМО – СПОРТСМЕНІВ НА ТУРНІРІ ЗУСТРІЧАЄМО!

Дата: 28.01.2019 13:33
Кількість переглядів: 259

XVIIІ відкритий турнір серед чоловічих команд,  присвячений пам’яті відмінника освіти,  вчителя фізичного виховання Миколи Павловича  Галушки 27.01.2019 року традиційно відбувся у спортивній залі опорного закладу освіти  Шалигинської селищної ради  «Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Ці волейбольні змагання тепло зустріли учасників і гостей. Усіх присутніх щиро вітали селищний голова Юрій Матвієнко, заслужений працівник фізичної культури та спорту Борис Москаленко, сім’я Галушко в особі Олега Галушки, сина Миколи Павловича; директор опорного закладу Наталія Лошкарьова, начальник відділу освіти, молоді та спорту Руслан Абрютін.

З метою підтримки фізичної культури та спорту в закладах освіти та спортивної громадськості Шалигинської ОТГ селищний голова вручив командам футбольні і волейбольні м’ячі.

Після урочистої частини з привітанням і підняттям державного прапора розпочалися власне змагання. Ігри тривали понад 7 годин. Незважаючи на це, спортсмени демонстрували стійку волю до перемоги і з кожною грою їх запал і завзятість усе більше зростали. Передбачити результати турніру  не міг ніхто із глядачів, інтрига продовжувалась до завершення турніру.

Після напруженої, дуже цікавої боротьби команд ветеранів та команд основного складу за підсумками суддівства, було визначено переможців та призерів, а саме:

  • І місце - «Дружба» с. Соснівка;
  • ІІ місце - «Чайка» смт Шалигине;
  • ІІІ місце - «Клевень» с. Сваркове;
  • ІV місце - «Адміністрація» Глухівського району.

У змаганні ветеранів перемогу здобула команда «Чайка-ветерани», друге місце за збірною командою ветеранів «Соснівка – Сваркове».

Також відбулося нагородження за номінаціями:

  • кращий нападаючий – Сергій Капелько («Клевень»);
  • кращий захисник – Максим Гололобов («Дружба»);
  • кращий зв’язуючий – Юрій Артеменко («Чайка»);
  • кращий гравець турніру – Андрій Жеба («Адміністрація»);
  • кращі гравці команд: Павло Пятигор («Чайка»), Роман Ткачук («Адміністрація»), Олександр Шуфрич («Дружба»), Ярослав Матвієнко («Клевень»), Віталій Воробйов («Чайка»), Сергій Козлов («Дружба»);
  • наймолодший гравець – Нікіта Чеботарьов («Чайка»);
  • найдосвідченіший гравець – Микола Васько («Адміністрація»);
  • кращий вболівальник – Михайло Кліменченко.

В цей турнір було включено номінацію «Надія команди», у якій нагороди отримали: Микола Ковальчук («Адміністрація»), Олександр Лебедєв («Дружба»), Дмитро Данильченко («Клевень»), Богдан Пятигор («Чайка»).

Турнір було проведено за підтримки Шалигинської селищної ради.

Команда – переможець була нагороджена перехідними кубком, усі команди були нагороджені дипломами, медалями, отримали продуктові набори та торти. Кращі гравці в номінаціях були нагороджені грамотами, статуетками, цінними подарунками і пам’ятними сувенірами.

Усі призи та нагороди для проведення турніру були надані  Шалигинською селищною радою, сім’єю Галушко, та одним з постійних гравців турніру, Миколою Ковальчуком, який також долучився до підтримки фізичної культури та спорту Шалигинської громади.

Приємно усвідомлювати, що пам’ять про видатних педагогів зберігається у сьогоденні і продовжується в їхній улюбленій справі, що слугує вихованню і розвитку наступних поколінь нашої молоді, дітей.

 

                                                                                             Головний спеціаліст відділу 

                                                                                             освіти, молоді та спорту

                                                                                             Шалигинської селищної ради

                                                                                             Володимир Лельоткін


« повернутися

Вхід для адміністратора