A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Про проведення Всеукраїнського фестивалю мов та культур

Дата: 16.02.2021 13:43
Кількість переглядів: 328

Повідомляємо, що до Міністерства молоді та спорту України звернувся Голова правління Міжнародного культурного центру «Сяйво» Володимир Сергійчук щодо проведення Всеукраїнського фестивалю мов та культур (UFLC), що є складовою Міжнародного фестивалю мов та культур (IFLC).

Міжнародний фестиваль мов та культур – це світова феєрія мистецтва і творчості, що надає представникам молодого покоління можливість продемонструвати свої уміння і таланти, пізнати традиції інших народів, встановити дружні взаємини з представниками різних національностей. Конкурси у межах Міжнародного фестивалю мов та культур традиційно проводяться в очному форматі на великій сцені, але цього року у зв’язку з пандемією COVID-19, що охопила увесь світ, змагання відбуватимуться онлайн. Фінальний етап заходу заплановано на 26 червня 2021 року.

У рамках Всеукраїнського фестивалю мов та культур його учасники змагаються у співах, драматургії, віршуванні (конкурсні категорії «Декламування поезій серед учнів, що вивчають українську мову як іноземну», «Конкурс із читання іноземною мовою», «Конкурс із усного мовлення іноземною мовою», «Іспит з української мови серед учнів, що вивчають її як іноземну» тощо), що заохочує їх до вивчення різних мов.

Міжнародний культурний центр «Сяйво» у рамках зазначеного фестивалю буде також координувати пісенний конкурс «Кольори голосів» - це новий проект у межах Міжнародного фестивалю мов та культур. Він покликаний сприяти реалізації творчого потенціалу молоді мовою мистецтва, пісні та сценічного костюму, що відображатиме етнічні особливості представників різних націй. Співочі змагання слугуватимуть ще одним засобом вираження національної ідентичності та інструментом міжкультурного обміну, що сприяє порозумінню між народами. Переможці українського етапу конкурсу презентуватимуть нашу країну у світовому фіналі.

Детальнішу інформацію про умови участі у змаганнях можна отримати за посиланням: https://intflc.org/cov/. Ключові відомості про «Кольори світу» та інші конкурси в межах Всеукраїнського фестивалю мов та культур можна знайти на офіційному сайті фестивалю https://uflc.org.ua/.

Ураховуючи соціальну значущість питань, на які спрямований Конкурс, просимо поширити інформацію щодо можливості участі серед зацікавлених представників вашого району/міста/громади. 

ДОДАТОК: КОНКУРСНІ КАТЕГОРІЇ ТА УМОВИ УЧАСТІ


« повернутися

Вхід для адміністратора