A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

ШАЛИГИНСЬКА МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ’Я

Дата: 02.04.2019 13:47
Кількість переглядів: 226

З метою пошуку та підтримки обдарованих, талановитих дітей та учнівської молоді, як і минулого року, в березні у Шалигинській ОТГ був проведений І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». У конкурсі взяли участь 3 команди закладів загальної середньої освіти Шалигинської селищної ради.

 

Захід пройшов у дружній обстановці на базі опорного закладу освіти. Виступи учасників фестивалю яскраво виражали позицію учнів щодо здорового пособу життя та шкідливих звичок. Це дуже позитивно, що у нашій громаді є такі учні, які прагнуть жити вільними від тих залежностей, причинами яких є шкідливі звички. Учні зробили акцент на сучасних проблемах молоді і на перевагах здорового способу життя. Для декого цей захід став натхненням для того, щоб працювати над собою, прагнути змінити своє життя на краще.

За підсумками виступів кожної команди, конкурсів фотографій, плакатів, участі у вікторині журі було важко визначити переможців. Однак після тривалого обговорення журі вирішило нагородити переможців І етапу Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» дипломами відділу освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради, а саме:

за зайняте І місце:

-        команду «Стоп кран» - опорного закладу освіти Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів;

за зайняте ІІ місце:

-        команду «Драйв» - комунального закладу Шалигинської селищної ради «Соснівський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Теремок»;

за зайняте ІІІ місце:

-        команду «Здоров’я»  - Сварківської філії опорного закладу освіти Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».

Вітаємо команди з гідною участю у фестивалі - конкурсі, і бажаємо здоров’я, натхнення та насиченого щасливого життя!

Лельоткін Володимир,

головний спеціаліст відділу освіти,

 молоді та спорту Шалигинської селищної ради



« повернутися

Вхід для адміністратора