A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Онлайн-тренінг "Доступ молоді до прав людини в умовах COVID-19"!

Дата: 16.11.2020 14:46
Кількість переглядів: 241

Відділ у справах молоді управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації запрошує молодіжних працівників, молодіжних лідерів, представників молодіжних організацій, молодіжних центрів та відділів молоді з Сумської області взяти участь у тренінговому онлайн-курсі “Доступ молоді до прав людини в умовах COVID-19”.

Непередбачувана та складна ситуація, спричинена кризою COVID-19, торкнулася всіх сфер нашого життя, включаючи молодіжний сектор. Доки уряд і місцеве самоврядування намагаються стримувати поширення вірусу, обмеження, які вони вводять, часто змушують молодих людей не мати повного доступу до своїх прав.

Цей тренінговий курс — це можливість для тих, хто працюють з молоддю, отмати необхідні знання та навички для підримки молодих людей у цій непростій ситуації.

?Про що дізнаються та чого навчаться учасники?

?дізнаються про права людини та їх характеристики
?навчаться аналізувати потреби молоді та власні потреби
?дізнаються про принципи участі молоді та про те, як їх забезпечити в умовах кризи COVID-19
?дізнаються про адвокаційні дії в галузі молоді та навчаться їх планувати
?навчаться складати рекомендації для різних стейкхолдерів

?Для кого?

Для всіх, хто працює з молоддю в Сумській області: молодіжних працівників, молодіжних лідерів, представників молодіжних організацій, молодіжних центрів та відділів молоді.

?Які ще є критерії для учасників?

??мотивація та можливість взяти участь у всіх навчальних елементах онлайн курсу
??доступ до молодих людей та можливість передати їм знання, здобуті на тренінгу
??бажання реалізувати невелику навчальну ініціативу для молоді протягом двох місяців після тренінгу. Для цього організатори нададуть необхідну консультаційну та невелику фінансову підтримку.

?Коли?

Онлайн тренінг відбудеться з ??23 листопада по 18 грудня 2020 року. Він містить 6 навчальних модулів, кожен із яких складається із онлайн зустрічі в Zoom та самостійного опрацювання навчальних матеріалів на платформі Moodle.

?Zoom-зустрічі заплановані на 1, 4, 7, 11, 14 та 18 грудня з 13:30-17:00.

?Як подати заявку?

Щоб подати заявку, необхідно до ?20 листопада заповнити онлайн-анкету: https://bit.ly/32mvO9j

Проєкт "Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері як відповідь на COVID-19 у Сумській області” реалізується Center for Euroinitiatives у партнерстві з Управлінням молоді та спорту Сумської обласної адміністрації за підтримки Європейського молодіжного фонду.

Підпишіться на сторінку проєкту Підвищення обізнаності про права людини у молодіжній сфері під час Covid-19, щоб бути в курсі усіх новин.

#symycei #eyfcoe #sumy_hre_covid


« повернутися

Вхід для адміністратора