A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Вітаємо Юних дослідників, що захистили свої наукові праці!

Дата: 27.03.2018 16:38
Кількість переглядів: 208

У відділі освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради 15.01.2018 пройшов І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук Україні.

Конкурсанти представили цікаві і роботи у наукових відділеннях: хімія та біологія, літературознавство, фольклористика та мистецтвознавство.

Новіков Ігор, учень 10 класу (Соснівського НВК) представив роботу на тему «Методика дослідження розвитку цільових грибів на різних субстратах», і зайняв 1 місце в секції «хімія та біологія».

Андросова Марина, учениця 11 класу (Соснівського НВК) захистила роботу на тему «Весільна обрядовість рідного краю: паралелі минулого та сьогодення», і зайняла 1 місце в секції «фольклористика та мистецтвознавство».

Колобиліна Любов, учениця 11 класу (Шалигинської ЗОШ) зайняла 1 місце за роботу «Використання символічних одиниць як особливість індивідуального стилю Михайла Стельмаха» в секції «літературознавство».

Члени журі були приємно вражені науковими працями юних дослідників. Учні охоче відповідали на поставлені запитання, і продемонстрували журі свою грамотність та обізнаність у досліджуваних темах.

Тепер переможцям конкурсу належить представити свої роботи у ІІ етапі (обласному) Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук Україні.

Дякуємо вчителям, які допомогли своїм підопічним підготуватись до конкурсу, і учням за їх оптимізм і старанність у підготовці робіт.

Бажаємо творчих успіхів і перемог нашим юним вченим в їх подальшій нелегкій праці на науковій ниві.



« повернутися

Вхід для адміністратора