A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Онлайн-вікторина на тему: «80-ліття Акту відновлення Української держави»

Дата: 24.06.2021 16:59
Кількість переглядів: 202

З нагоди 25-ї річниці Конституції України, 80-ліття Акту відновлення Української держави управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації спільно з Сумським історичним порталом, Сумською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України, членами експертної робочої групи з питань національно-патріотичного виховання запрошує долучитися до онлайн-вікторини на тему: «80-ліття Акту відновлення Української держави».

Дана онлайн-вікторина розроблена видатними істориками та краєзнавцями не лише області, але й України, експертами галузі та співавторами Сумського історичного порталу В’ячеславом Артюхом та Геннадієм Іванущенко і має на меті формування моделі історичної пам’яті, підвищення рівня патріотичної свідомості молоді області.

Вікторина представляє собою 20 цікавих питань, пов’язаних з історією уродженців Сумщини, які відстоювали волю та незалежність України у часи революції та Другої світової війни. Вона цікава ще й тим, що пропонує її учасникам певну мапу з посиланнями на матеріали, розміщені на Сумському історичному порталі, які допоможуть знайти відповіді та розширити коло своїх знань.

Фахівцями Сумського порталу розширені технічні можливості подібних вікторин, а відповідний розділ розміщено на порталі у вкладці «МЕТОДИКА – ВКТОРИНИ» (https://history.sumy.ua/methodical-materials/forms.html). В цьому розділі історичного вікторини будуть діяти на постійних засадах, а всі бажаючі перевірити свої знання зможуть зробити це в будь-який зручний спосіб.

За результатами проходження цієї вікторини перших три учасника, які нададуть всі вірні відповіді отримають пам’ятні призи.

Вікторина буде відкритою постійно та доступна на Сумському історичному порталі або за посиланням: https://forms.gle/Yu7uWsARHAS1c3qS7

А вже в липні цього року будуть запропоновані наступні тематичні QUIZи, зокрема присвячені темі революції 1917-1921 років та козацькій добі на теренах Сумщини.


« повернутися

Вхід для адміністратора