A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

З Днем Соборності України!

Дата: 21.01.2022 11:26
Кількість переглядів: 134

Епохальна та довгоочікувана для всього українського народу подія сталася 22 січня 1919 р. – на Софійській площі у м. Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Дві українські держави, що у важкій боротьбі вибороли незалежність від різних імперій, об’єдналися під спільними знаменами. Єдиний український народ оголосив про своє споконвічне бажання жити у власній незалежній і соборній державі.

   Соборність України – це святий і неперехідний символ єднання нації. У нас одна країна і єдиним є прагнення зробити наші міста та села, їх мешканців щасливими та заможними. Адже всіх нас згуртовує в єдиний народ наша Батьківщина – незалежна Україна.

        З нагоди Дня Злуки дозвольте побажати усім вам здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень та мирного неба над головою! Нехай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас у всіх справах - у розбудові соборної демократичної України! Бо у єдності – наша сила!


« повернутися

Вхід для адміністратора