A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Подяка нашим захисникам за новорічні подарунки!

Дата: 30.12.2022 17:56
Кількість переглядів: 98

Напередодні свята Нового року бійці ЗСУ зробили для дітей смт Шалигине, с. Ходине, с. Вовківка, с. Старике та с. Черневе приємні солодкі подарунки та привітали з наступаючими святами. Наші діти не змогли залишити без уваги своїх Захисників, вони не відпустили їх без щирих  привітань і для покращення настрою воїнам подарували подарунки, які приготували власноруч. Також діти передали свої привітання воїнам, які захищають незалежність нашої держави та на даний час перебувають на передовій.

 «Дорогі наші захисники України! Ми вдячні вам за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що ви ціною свого здоров’я та життя бороните кордони України та захищаєте її інтереси; твердо тримаєте позиції та відбиваєте напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати. Виробите все можливе, щоб ми мали можливість жити в мирній, заможній, вільній і по-справжньому європейській країні.

 Ми дякуємо вам за те, що ви захищаєте нас, наших рідних та близьких, нашу рідну Україну, її цілісність та недоторканість, її гідність.

Ви даєте нам надію, що настануть кращі часи для нашої неньки України.

Нехай Господь  єднає Україну в мирі та злагоді! Нехай ангели оберігають вас від небезпеки і повертають живими додому з перемогою.»

Спасибі Вам, що у нашому шаленому ритмі життя ви не забуваєте про головне – творити хороші справи, дарувати надію, за Ваші великі серця, прагнення зробити світ кращим. Здоров'я Вам, сил, невичерпної енергії, однодумців і людської вдячності! З новим роком!


« повернутися

Вхід для адміністратора