A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2023 10:58
Кількість переглядів: 24

Діти - це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю й теплом. Природньо, коли дитину оточують любов’ю, увагою й піклуванням, і якщо в дорослому житті ми інколи мріємо повернутися у своє дитинство - значить, воно було щасливим і безтурботним, яким і має бути для кожної дитини на планеті. 

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Але, на жаль, чимало малечі все ще продовжують страждати від злиднів, воєн та жорстокого поводження. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права дітей, прагнути, щоб усі вони росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
          Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього. Бажаємо нашим маленьким землякам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

 

З повагою, відділ освіти, молоді та спорту

Шалигинської селищної ради!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора