A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

З Днем фізичної культури і спорту України

Дата: 09.09.2023 08:45
Кількість переглядів: 19

Фізична активність є нашою природною потребою, необхідною для гарного самопочуття та загального благополуччя. Масовому залученню громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом надають увагу в усіх країнах, адже це зміцнює здоров’я нації, посилює віру людей у власні сили, а також формує звички цивілізованого суспільства — дисципліну, чесну конкуренцію, почуття співпричетності. Наша країна завжди славилася видатними спортсменами, а залучати до спортивних занять якнайбільше дітей та дорослих є одним із завдань державної політики. Реалізації цієї мети сприяє День фізичної культури і спорту України, який щороку відзначається в другу суботу вересня.

Сердечно вітаємо фахівців фізичної підготовки і спорту, усіх, хто своєю працею самовіддано виховує морально стійких і фізично підготовлених громадян та воїнів для Сил оборони України з Днем фізичної культури і спорту.

У цей складний військовий час українські спортсмени продовжують гідно представляти нашу державу у світі. 

Вічна пам’ять і слава українським спортсменам і тренерам, які героїчно загинули у війні з російським агресором. Вони назавжди залишаться у серцях наших співвітчизників.

Бажаємо міцного здоров’я, оптимізму, успіхів у плідній праці та яскравих досягнень на спортивних аренах, що прославляють український прапор.

Разом до Перемоги!

Слава Україні!


« повернутися

Вхід для адміністратора