A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

З Днем працівників освіти!

Дата: 29.09.2023 10:14
Кількість переглядів: 39

   

«Спасибі Вам, що Ви на світі є…»

 

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людянстю.

Саме в першу неділю жовтня усі відзначають свято «День вчителя».

День вчителя є одним із найвизначніших свят в Україні, а у 2023 році це свято має особливе значення, незважаючи на всі виклики та труднощі, які стоять перед освітянами країни.

Професія вчителя одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших професій. Можна сказати, що вчитель створює майбутнє країни, тому що від його праці багато в чому залежить різнобічність розвитку знань молодого покоління, його переконання, світогляд, моральні якості. Педагогічна діяльність вимагає особливого покликання. Вихованням і навчанням можуть займатися люди зі схильністю і любов'ю до цієї справи. Учитель повинен любити те, що він робить та передавати свої знання іншим, захоплюватися самим процесом навчання і виховання людини. Успіх педагогічної діяльності багато в чому залежить від комунікативних здібностей вчителя, від його уміння налагодити правильні взаємини з дітьми. Вчителі відіграють ключову роль у формуванні свідомості молодих людей. Їхня відданість, терпіння та самовідданість заслуговують на визнання та вдячність.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України слова вдячності хочеться висловити керівникам закладів освіти Шалигинської селищної ради, які незважаючи на всі обставини, тримали зі своїми працівниками свій освітній фронт і продовжували гідно виконувати  свої професійні обов’язки. Попри всі реалії, пов’язані з війною, наші вчителі робили і роблять все можливе, і не можливе  щоб учні мали змогу отримувати якісну освіту. І це не порожні слова, це справді титанічна праця! Спасибі Вам - за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, креатив, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях, і при цьому, залишатися педагогами, якими б не були виклики сьогодення. Спостережливість, увага, витримка, терпіння, послідовність, наполегливість, самовладання, людяність всі ці професійно важливі якості, які мають вчителі та вихователі Шалигинської територіальної громади.

Ми дуже цінуємо Вашу працю й зусилля, які Ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з молодшими поколіннями. Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже всі учні –  це майбутні випускники, які завтра будуть розбудовувати нашу країну.

Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоровя на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

                                                                                                      З найкращими побажаннями,

відділ освіти, молоді та спорту

                                                                                                  Шалигинської селищної ради


« повернутися

Вхід для адміністратора