A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ СЕРЕД ЗБІРНИХ КОМАНД НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ШАЛИГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 10.09.2018 17:17
Кількість переглядів: 199

07 вересня 2018 року на стадіоні «Дружба» с. Соснівка відбулось святкування Дня фізичної культури і спорту, організоване відділом освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради. У змаганнях взяли участь команди трьох населених пунктів Шалигинської ОТГ: смт. Шалигине, с. Соснівка, с. Сваркове.

За технічної підтримки відділу культури відбулося урочисте відкриття заходу, під час якого для учасників прозвучали привітання від Шалигинської селищної ради і відділу освіти, молоді та спорту.

З гарним настроєм та прагненням до перемоги спортсмени перейшли до участі у змаганнях. У програмі були наступні види спорту: міні-футбол, волейбол, легкоатлетична естафета 4х100, перетягування канату, стрибки у мішках, набивання м’яча, армреслінг, дартс. В перервах між змаганнями спортсмени та гості пригощалися дуже смачною кашею і компотом. Навіть погода сприяла святкуванню заходу, адже вона була сонячною з легким вітерцем – найкраща для участі у спортивних змаганнях.

Найприємнішою подією після напруженої боротьби за перемогу було, безперечно, нагородження спортсменів. У загальнокомандному заліку місця розподілились наступним чином: ІІІ місце – с. Сваркове, ІІ місце – смт. Шалигине, І місце – с. Соснівка. Команди були нагороджені дипломами і кубками. В окремих видах змагань І місця зайняли: смт. Шалигине –волейбол, міні – футбол, перетягування канату, армреслінг; с. Соснівка – естафета, дартс, стрибки в мішках; с. Сваркове – набивання м’яча. За перемогу в окремих видах програми команди отримали не лише дипломи, але і цінні призи.

Беручи до уваги складну демографічну ситуацію в сучасному українському селі дуже важливим є розвиток фізичної культури і спорту, адже Україні потрібна спортивна і здорова молодь.

 

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради  В. Лельоткін


« повернутися

Вхід для адміністратора