A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Зі святом останнього дзвоника!

Дата: 31.05.2024 10:39
Кількість переглядів: 19

Любі діти, дорогі батьки та шановні педагоги!

Закінчується ще один непростий, в умовах воєнного стану навчальний рік. На жаль, в цьому році свята мають гіркий присмак… Попри усі складні обставини цього навчального року, освітяни і здобувачі освіти впоралися з усіма проблемами та труднощами, які їх спіткали.

Для багатьох школярів останній шкільний дзвоник сповістить про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле та самостійне життя. Нехай відлуння цього останнього дзвоника для Вас залишиться спогадом про безтурботне, щасливе дитинство. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя. Адже Ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

Щиро дякуємо педагогам, які самовіддано трудилися впродовж навчального року, щоб попри сирени і тривоги, засіяні зерна знань обов'язково дали свої щедрі плоди. Саме завдяки вашим старанням ми маємо свідому, культурну та освічену націю.

Батькам побажаємо в цей день мудрості та терпіння. Віримо, що своїми справами ваші діти доведуть, що українці - найінтелектуальніша та найрозумніша нація. 

Щиро бажаємо всім здоров’я, добра й благополуччя, щоб новий навчальний рік ми зустріли без повітряних тривог під мирним небом вільної та незалежної України!

З повагою 

відділ освіти, молоді та спорту 

Шалигинської селищної ради!


« повернутися

Вхід для адміністратора