A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

З Днем Державного Прапора України!

   День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор. Бажаємо всім нам бути гідними пам’яті наших попередників, які працею, здоров’ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного прапора країни! Зі святом вас!

08:53 22.08.2021

Нарада з питань запровадження та ефективного використання системи НАССР

  З метою забезпечення закладами освіти вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» щодо запровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР), 18.08.2021 р. відбулася нарада працівників закладів освіти (директорів, відповідальних за організацію харчування в закладах освіти, керівників груп НАССР, кухарів) Шалигинської селищної ради з представниками Глухівського відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної  медицини Шосткинського Управління Держпродспоживслужби в Сумській області. В ході наради обговорені питання запровадження та ефективного використання системи НАССР при організації харчування дітей,  розглянуті основні вимоги Постанови №305 від 24.03.2021 «Про затвердження норм та порядку харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» та листа Міністерства освіти і науки України від 04.08.2021 №1/9-394  «Про реформування шкільного харчування».

16:15 19.08.2021

Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України!"

8 серпня на території озера Чеха в місті Суми буде проведений всеукраїнський забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів «ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ». Про це було повідомлено під час засідання Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Сумській обласній державній адміністрації

09:15 13.08.2021

"Дія. Цифрова освіта" - онлайн-платформа з цифрової грамотності

            На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

16:14 19.07.2021

Вхід для адміністратора