A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

Онлайн-вікторина на тему: «80-ліття Акту відновлення Української держави»

З нагоди 25-ї річниці Конституції України, 80-ліття Акту відновлення Української держави управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації спільно з Сумським історичним порталом, Сумською обласною організацією Національної спілки краєзнавців України, членами експертної робочої групи з питань національно-патріотичного виховання запрошує долучитися до онлайн-вікторини на тему: «80-ліття Акту відновлення Української держави».

16:59 24.06.2021

Привітання з Днем матері!

Милі, ніжні, найважливіші мами, відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради вітає Вас  з Днем матері! Немає нічого сильнішого, ніж материнська любов. Немає нічого важливішого, ніж материнське серце. Немає нічого безціннішого, ніж материнське тепло. Нехай завжди Бог береже світле почуття, що зв’язує душі матері і дитини! Бажаємо, щоб ваші надії виправдалися. Нехай чуйні материнські серця завжди будуть спокійно битися в унісон з радістю, успіхом і гордістю за своїх дітей. Будьте здорові і щасливі, адже ви - наше все!

13:46 09.05.2021

Привітання з Великоднем!

Від щирого серця поздоровляємо вас з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій! Нехай до вашої оселі прийде здоров'я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пломеніє любов'ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх земних благ вам!

08:32 30.04.2021

Вхід для адміністратора