A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

Акція «Зробимо Україну чистою разом!»

«Зробимо Україну чистою разом!» — щорічна весняна одноденна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання та благоустрою засмічених зелених зон та місць громадського відпочинку. Метою цього проекту є формування у населення України культури дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, об’єднання громади, влади, бізнесу та ЗМІ для ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

15:05 21.09.2020

День фізичної культури і спорту

День фізичної культури і спорту  за ініціативи фізкультурних і спортивних організацій та об’єднань громадян Указом Президента України від 29 червня 1994р. № 340/94 «Про День фізкультури і спорту» було призначено святкувати у другу суботу вересня. В 2020 році цей День припав на 12 вересня.

12:05 15.09.2020

УВАГА!!! Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, присвячений Дню державної служби

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ТВОРЧИХ РОБІТ СЕРЕД МОЛОДІ присвячений Дню державної служби       До Дня державної служби 23 червня 2020 року за організації і підтримки Національного агентства України з питань державної служби та Центру адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу ініційовано Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді. Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, а в майбутньому – плануєте стати державними службовцями, – запрошуємо до участі!

12:26 10.08.2020

Вхід для адміністратора