A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

Шановні громадські активісти та активна молодь громади!

Якщо у Вас є бажання зробити свій внесок у розвиток підростаючого покоління на засадах національно – патріотичного виховання, є бажання взяти участь у організації і проведенні Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2019», то ЗНАЙТЕ, що у Вас є можливість практично безкоштовно поїхати в м.Ізмаїл Одеської області, де орієнтовно з 02 до 04 квітня 2019 року заплановано проведення семінару-тренінгу, спрямованого на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2019».

10:35 04.02.2019

Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «театральне мистецтво»

31 січня 2019 року  на базі опорного закладу освіти  Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» пройшов  І етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «театральне мистецтво» – «Живе слово».

09:20 01.02.2019

ДЕКЛАРАЦІЯ ПРАВ ЛЮДИНИ – ОСНОВНИЙ ДОКУМЕНТ НА ВСІ ЧАСИ

Цьогорічний Всеукраїнський тиждень права ювілейний. Ось уже десятиліття поспіль, починаючи з 2008 року, в Україні в ці дні активізується правопросвітницька діяльність органів юстиції, громадських активістів, правозахисників.

11:43 14.12.2018

УВАГА! Унікальна можливість для громадських активістів!!!

Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації разом з комунальним закладом Сумської обласної ради "Сумський обласний центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" проводять форум «#НЕ_ЛІНУЙСЯ_РУХАЙСЯ!», присвячений актуальним питанням розвитку масового спорту в Сумській області.

16:59 03.12.2018

Вхід для адміністратора