A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

Для педагогів і батьків!

Видання газети "Педагогічна трибуна" та журнал "Освіта Сумщини" розміщуються в електронному варіанті на сайті КЗ СОІППО для вільного ознайомлення зі змістом. Посилання на видання: http://www.soippo.edu.ua/index.php/periodychni-vydannia

08:42 02.04.2018

МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ’Я

«Поведінка є таким самим джерелом патології, як гени й середовище... Неправильна поведінка людей є більш частою причиною їхніх захворювань, аніж зовнішні дії чи слабкість природи людини» , — вислів відомого українського лікаря Амосова М.М., що актуалізує для молоді проблему захворювань, які є результатом нездорового способу життя. Хоча на перший погляд очевидним є те, що ведення здорового способу життя важливе для збереження здоров’я кожної людини, не всі люди достатньо проінформовані про здоровий спосіб життя, а деякі свідомо ним нехтують. Але ж маючи міцне здоров’я, набагато легше йти до своїх мрій, досягати успіхів у навчанні і роботі! Тож з метою популяризації серед учнівської молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення й підтримки талановитих дітей 20 березня 2018 р на базі комунального закладу Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» було проведено І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

12:02 29.03.2018

Загадкове життя домашніх улюбленців

Екологічний конкурс був проведений 07.02.2018 у відділі освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради. Це був І етап (по громаді) ХІ Міжнародного екологічного конкурсу «Загадкове життя домашніх улюбленців», де прийняли участь учні і вихованці Комунального заклад Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів», Комунального дошкільного навчального закладу (центру розвитку дитини) «Горобинка» Шалигинської селищної ради.

16:20 27.03.2018

Про підсумки І етапу обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2018 році

З метою підтримки діяльності сучасного дошкільного навчального закладу, сприяння розширенню мережі інформаційних ресурсів для формування єдиного інформаційного середовища системи дошкільної освіти 22.02.2018 у відділі освіти, молоді та спорту відбувся І етап обласного конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2018 році, у якому взяли участь такі заклади освіти: Комунальний дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) «Горобинка» Шалигинської селищної ради, Комунальний заклад Шалигинської селищної ради «Соснівський НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ДНЗ «Теремок», Комунальний заклад Шалигинської селищної ради «Сварківський НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ДНЗ «Пізнайко».

16:18 27.03.2018

Вхід для адміністратора