A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

Голова Сумської ОДА Микола Клочко особисто прийматиме громадян 22.06.2018

З нагоди Дня молоді управління молоді та спорту Сумської ОДА запускає проект «Запитай у мене особисто». Суть проекту полягає в організації особистого прийому громадян з числа молоді головою Сумської ОДА Миколою Клочком під час якої будь хто з представників молодіжного середовища нашої області може особисто зустрітися з головою та поспілкувалися на тему, що хвилює молодь та яка є актуальною. Умови організації зустрічі наступні:

11:48 19.06.2018

Козаки Шалигинської громади або Фестиваль «Козацький гарт»

27 квітня 2018 року було проведено ІІ етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів «Козацький гарт 2018» на базі комунального закладу Шалигинської селищної ради «Соснівський навчально – виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, дошкільний навчальний заклад «Теремок»».

16:40 02.05.2018

Нехай завжди квітує дерево родинне

Кожна цивілізована держава дбає про своє майбутнє. Фундамент цього майбутнього закладається у вихованні її наймолодших громадян- гнучких пагінців, зростання яких залежить від умов, забезпечених для їхнього життя, виховання та розвитку. Важливим етапом у цьому розвитку є знайомство з історією свого роду. Ось і у нас у відділі освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради 5 квітня 2018 року відбувся конкурс "Нехай квітує дерево родинне".  На підставі висновків журі у складі: Абрютіна Р.В., Воробйової О.В., Абрютіної О.М., Кривенко М.О., Свистун М.С.  було визначено переможців І етапу міського  конкурсу сімейних дерев – родоводів «Нехай завжди квітує дерево родинне» у віковій категорії від 3 до 10 років:

09:53 06.04.2018

Для педагогів і батьків!

Видання газети "Педагогічна трибуна" та журнал "Освіта Сумщини" розміщуються в електронному варіанті на сайті КЗ СОІППО для вільного ознайомлення зі змістом. Посилання на видання: http://www.soippo.edu.ua/index.php/periodychni-vydannia

08:42 02.04.2018

МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ’Я

«Поведінка є таким самим джерелом патології, як гени й середовище... Неправильна поведінка людей є більш частою причиною їхніх захворювань, аніж зовнішні дії чи слабкість природи людини» , — вислів відомого українського лікаря Амосова М.М., що актуалізує для молоді проблему захворювань, які є результатом нездорового способу життя. Хоча на перший погляд очевидним є те, що ведення здорового способу життя важливе для збереження здоров’я кожної людини, не всі люди достатньо проінформовані про здоровий спосіб життя, а деякі свідомо ним нехтують. Але ж маючи міцне здоров’я, набагато легше йти до своїх мрій, досягати успіхів у навчанні і роботі! Тож з метою популяризації серед учнівської молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення й підтримки талановитих дітей 20 березня 2018 р на базі комунального закладу Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» було проведено І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

12:02 29.03.2018

Вхід для адміністратора