A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

ВІТАЄМО ЖІНОЧУ КОМАНДУ С. СВАРКОВЕ ІЗ ІІІ МІСЦЕМ У ЧЕМПІОНАТІ ГЛУХІВСЬКОГО РАЙОНУ

Чемпіонат Глухівського району з волейболу серед жіночих команд розпочався 9 березня (грали в с. Слоут). Другий тур був 24 березня (в с. Некрасове). Заявилися п'ять команд: с. Шевченкове, с. Некрасове, с. Сваркове, с. Дунаєць, с. Слоут.

15:53 12.04.2019

НАШІ ШКОЛЯРІ ПОСІЛИ ІІІ МІСЦЕ У РАЙОННІЙ СПАРТАКІАДІ СЕРЕД ДОПРИЗОВНОЇ МОЛОДІ ГЛУХІВЩИНИ

У змаганнях районного етапу Всекраїнської спартакіади серед допризовної молоді взяли участь команди Баницького, Суходільського і Березівського навчально-виховних комплексів та наші спортсмени опорного закладу освіти Шалигинської селищної ради «Шалигинської ЗОШ І-ІІІ ступенів».

15:30 12.04.2019

Відбувся ІІ відкритий турнір на приз селищного голови Шалигинської селищної ради

 На базі опорного закладу освіти Шалигинської селищної ради «Шалигинська загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів» 06.04.2019 року відбувся ІІ відкритий турнір на приз селищного голови Шалигинської селищної ради. Взяли участь 5 команд: «Чайка» смт Шалигине; «Дружба» c. Cоснівка, «Кварцит» с.Баничі, Березівська ОТГ, Новослобідська ОТГ.

10:00 12.04.2019

ШАЛИГИНСЬКА МОЛОДЬ ОБИРАЄ ЗДОРОВ’Я

З метою пошуку та підтримки обдарованих, талановитих дітей та учнівської молоді, як і минулого року, в березні у Шалигинській ОТГ був проведений І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я». У конкурсі взяли участь 3 команди закладів загальної середньої освіти Шалигинської селищної ради.

13:47 02.04.2019

ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ!

17 березня 2019 року в спортивному залі Полошківського навчально-виховного комплексу відбулись змагання за суперкубок Глухівського району з волейболу серед чоловіків.

16:47 19.03.2019

НЕХАЙ КВІТУЄ ДЕРЕВО РОДИННЕ!

Збереження та розвиток народних традицій, культури та родинної творчості, посилення ролі родини в духовному, естетичному та національно-патріотичному вихованні підростаючого покоління – це важливі завдання, які поставлені перед сучасним українським суспільством. Просто чудово, що родини нашої Шалигинської ОТГ з відвертим ентузіазмом беруться до виконання цих завдань.

13:44 15.03.2019

Вхід для адміністратора