A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Шалигинської селищної ради

Новини

Профорієнтаційна робота триває!

3 жовтня 2019 року фахівець з профорієнтації Глухівської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості провела профорієнтаційний урок «Презентація платформи профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія консультаційна мережа» для учнів "Опорного закладу освіти Шалигинської селищної ради "Шалигинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів". Основною метою заходу було – ознайомити учнів з проблемою самовизначення, сформувати реальний погляд на вибір професії з урахуванням власних бажань та інтересів, можливостей та попиту на ринку праці. Фахівець обговорила з учнями першочергові фактори, що суттєво впливають на вибір професії. Ознайомила школярів із інноваційним «Атласом професій майбутнього з доповненою реальністю», де з професіями можна познайомитися зсередини. Також розповіла як уникнути помилок, які найчастіше допускає молодь під час професійного вибору.  Окрему увагу було приділено платформі профорієнтації та розвитку кар’єри «Моя професія консультаційна мережа». Крім того, діти дізнались про стан регіонального ринку праці, послуги, які надає служба зайнятості учнівській молоді . Проводячи такі заходи, маємо надію, що в майбутньому школярі зроблять свідомий крок на шляху до вибору професії.

11:06 09.10.2019

Вітаємо!

Шановні вчителі, вихователі, діти, всі учасники освітнього процесу!

13:45 02.09.2019

Обов'язко прочитайте. Важливо!

Пропонуємо ознайомитись з інформаційно-просвітницькою кампанією "Уважні батьки" (посилання: https://childfund.org.ua/diialnist/kampaniia-uvazhni-batky). Якщо ви діти або молодь, то вам буде цікаво дізнатись як убезпечити себе. Якщо ви батьки, то дізнаєтесь які потенційні проблеми можуть виникати, коли дитина "живе" у інтерніеті, і на що тоді потрібно звернути увагу. Проінформований - означає озброєний. Будте готові і пильні. Бережіть себе і дітей!

10:46 26.04.2019

ВІТАЄМО ЖІНОЧУ КОМАНДУ С. СВАРКОВЕ ІЗ ІІІ МІСЦЕМ У ЧЕМПІОНАТІ ГЛУХІВСЬКОГО РАЙОНУ

Чемпіонат Глухівського району з волейболу серед жіночих команд розпочався 9 березня (грали в с. Слоут). Другий тур був 24 березня (в с. Некрасове). Заявилися п'ять команд: с. Шевченкове, с. Некрасове, с. Сваркове, с. Дунаєць, с. Слоут.

15:53 12.04.2019

Вхід для адміністратора